Risskov Slagteren
Ellebjergvej 2
8240 Risskov
Tlf.: 86176638

Amerikansk oksekød

Greater Omaha fra USA – til dig, der vil opgradere din madoplevelse

Greater Omaha betragtes af fagfolk og kødelskere verden over som det ypperste, når der tales amerikansk oksekød.

Greater Omaha Beef ligger i Nebraska, som er en del af det, man kalder Majsbæltet i USA. Kvæget, som hovedsagelig er Hereford og Angus, lever hele livet på græs og deres kost suppleres af en speciel fodersammensætning, hvor det naturligvis er majs, der primært bruges.

Der er fokus på kvalitet og håndværk i hele processen, og Greater Omaha er et utrolig smagfuldt og mørt produkt.

Sashi – forbered dig på en exceptionel oplevelse

Sashi er et japansk ord og betyder ”marmorering”, men oksekødet er langt mere end kun marmorering. Det er frem for alt kød med smag.

Med udvælgelse og kravene til Sashi-kød er dette et nicheprodukt, hvad angår de højeste klassificeringer. Det er et produkt for kødelskeren, der kræver noget mere og som sætter pris på mere end kun mørhed.

Sashi er en succes på grund af den følelse af velbehag, du får, når du får kødet i munden. I det øjeblik, du tygger på Sashi-kødet og smagen breder sig i din mund, er du ”lost”.

Sashi-kødet blev belønnet ved den internationale konkurrence World Steak Challenge i 2018, hvor Sashi vandt titlen som Verdens Bedste Bøf.

Vi forhandler kun Sashi-AAA, som vi mener giver den bedste smagsoplevelse.

Choco  – innovativ kvalitet

Spiser køer chokolade?

Ja, Choco-køer får chokolade i deres foder, hvilket giver kødet en helt fantastisk smag.

Choco-kød stammer fra kvier, der er født og slagtet i Finland. Kvægopdrættet foregår på farme med små bestande i Finlands enorme naturlandskab, hvor kvæget kan græsse i de natursmukke omgivelser.

Årsagerne til at bruge chokolader er flere, men én af dem er, at kødet bliver i en spisekvalitet, som ikke findes magen til. Det er med andre ord helt unikt.

Så vil du prøve noget nyt, spændende og anderledes er Choco en oplagt mulighed.

 

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK