Risskov Slagteren
Ellebjergvej 2
8240 Risskov
Tlf.: 86176638

Frilands Fjerkræ

Se video her

 

Frilands fjerkræ

Gråsten Fjerkræ har hovedsæde i den lille sønderjyske by Kværs tæt på Gråsten. Det er en 100 procent danskejet virksomhed, hvor der sælges både velfærds- og økologiske kyllinger, ænder,
gæs og kalkuner.

Alle ænder og gæs fra Gråsten Fjerkræ nyder det frie liv på grønne marker, hvor der er over 300.000 m2 at boltre sig på. Dette gør også, at næb og klør ikke trimmes.

Fjerkræene fra Gråsten lever dobbelt så lang tid som de fleste andre fjerkræ. Det gør, at den gode smag kan nå at sætte sig og kvaliteten altid er i top.

Gråsten Fjerkræ slagter på gården, hvilket sikrer dyrevelfærden og kvaliteten af kødet, da dyrene ikke bliver udsat for stress under transport. Fjerkræene bliver håndslagtet, hvilket også mindsker stress.

Gæssene er af racen emden, som er en af de største racer. De følger selv efter hyrden hele vejen fra marken til slagteriet.

Frilandskalkunen er af racen bronzekalkun, der er en langsomt voksende race. De slagtes, når de er omkring 20 uger gamle.

Gråsten Goumet And har et minimalt stegesvind på blot 5%. Ingen andre ænder giver så meget færdigstegt kød, som Gourmet Anden.

Du kan læse mere om Gråsten Fjerkræ her: http://www.unghanen.dk

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK