Uge 08
600 g hakket oksekød
4 stk. panerede karbonader
8 stk. wienerpølser
4 stk. marinerede kyllingebryst
1 stk. ribbensteg
DKK 299,00
Uge 09
600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. skinkeschnitzler
600 g mørbradgryde
4 stk. pandekager med fyld
DKK 299,00
Uge 10
600 g hakket oksekød
4 stk. cordon bleu
500 g kyllingefileter
1 kg revelsben
1 stk. saltet skinke
DKK 299,00
Uge 11
600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. marinerede kalkunoverlår
700 g oksekød i tern
4 stk. panerede kalveschnitzler
DKK 299,00
Download opskrifter
Uge 12
600 g hakket oksekød
800 g hakket lammekød
8 stk. wienerpølser
4 stk. kyllingebryst
1 stk. fyldt nakkefilet
DKK 299,00
Download opskrifter
Uge 13
600 g hakket oksekød
1 stk. forloren hare
700 g gryderet
4 stk. fyldte skinkesteaks
8 stk. frankfurter
DKK 299,00
Download opskrifter